//Simple is better

Bonjour!
Hey ! Welcome To My Paradise!


orang sedang golek2 dekat sni



Welcome to my . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here

Status : Dia , Dia dan Dia


Tagboard
Footprints here!


Love Them



Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: Fatin

senget.senget..senget

ASSALAMUALAIKUM :)
Alhamdulillah bertemu kembali kita di blog ya cute ni..haha...
harini hari ke-2 puasa..cmna puasa korang?baru lgi kan..tahun ni
na berapa na excited sgt..mcm tahun lpas la..tahun lpas takot na SPM..tahun ni takot na STPM..uishhh ketaq cekk oii...

oke2 berbalik kepada gambar diatas..
2semua gambar kawan2 fatin yg cute2..comey2..handsem2..cun2..
berminat??maaf mereka semua not single!semua sudah berpunya
gambar diaorang kecil2 kan..ta puas na tgk..na upload satu2 lambat..line tenet pon problem,,,so gabungkan jela semua gambar ni..

Senget Siblings..
kitaorang la 2..haha..mereka semua ni mmg senget...gila2 orgnya,,dahla baik2
sejarah perkenalan kami semua nie masing2 kena tinggal ngn kawan..mula2 dftar dtg ngn kwan..pas 2 pakat kena tinggai..tinggallah kami 3 org adik beradik teknik/vokasional
so kawan la kami 3..mula2 tu ingt na pindah sekolah..kos xda kawan..selamat la ada diyana ngn dayah nie,,
yg laki ni boleh kenal sbb..aiman..aiman ni kenal lama da..satu taman jea kami nie..
sorang2 kawan aiman ni mai,,mula2 syazwan,pas tu ajim..last sekali elfiq..
mula dari kawan ngn aiman la blh kenal ngn dorang ni semua n blh rapat,,
memandangkan elfiq baru masuk,,dan dia malu2 skit..so ta brapa na knal sgt la..org malu2 ni segan na tegur,,
apa2 pon best kawan ngn dorang nie...
baik..happy go lucky,,suka tolong,,tambah2 syzwan..
kadang2 too penat gelak ngn dorang ni..ada ja benda yg jdi bahan lawak
apa2 pon best kawan ngn dorang nie..
aduss terlupa lak na cita pasal shah ni..kunk nangis la..hehe
shah ni bekas pelajar sekolah teknik ni..dea masuk2 too sembang ramah je ngn si dayah ni..almaklumlah dayah ni pon bekas pelajar sekolah teknk ni juga..
oke penat lah merapu..apa yg fatin tulis ni entahla korang faham ka dak...
mood tgh lapar,pening,,semua campur sekali..so faham2 la...
oke readers2 ku sekalian(bajet ada ja) :p
see you nex tyme yah...
selamat berbuka yah :D