//Simple is better

Bonjour!
Hey ! Welcome To My Paradise!


orang sedang golek2 dekat sni



Welcome to my . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here

Status : Dia , Dia dan Dia


Tagboard
Footprints here!


Love Them



Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: Fatin

exam da dekat =='
ASSALAMULAIKUM :)
apa khabar si cantik,si cute,si handsem??
lama nya ta updte (padahal bapa hari ja)haha
besala...sejak2 jadi budak sekolah balik busy...maklumlah exam untuk penggal pertama awai bulan 11 nie...ya Allah..takot....penggal 1 ni la na kena buat betoi2..penggal 2,3 senang sikit sebb ada kerja kursus..penggal 1 ni kerja kursus xdak lagii...sekarang ni dok susah hati dengan ni la..baca buku 2 adala sikit2...sikit.. ja...susah sungguh na pupuk minat membaca ni bg minat terus membaca ni..tapi alhamdulillah..sejarah ada peningkatan..dulu ta suka sejarah..lani tiap2 malam buat nota sejarah..baca sejarah
I <3 SEJARAH :D

borang online untuk kemasukan 2 UITM dah buka...ta sbaq na isi...num pin ta beli lg..nanti kalo ada masa fatin g beli..lagipon tarikh tutup ogos...lambat lagi..masih sempat...
kali ni fatin na minta ART n DESIGN lagi...then na ambil diploma Fotografi..minat sgt2 fotografi nie..minat gila lah..smpai jdi gila..haha..dlu masa DSLR abg ada dgn fatin slalu juga g photoshoot ngn member.serius guna ikut suka ja..function dea pon kurang taw sikit..then mama g hantar kursus fotografi..walaupun 1 hari.fatin da bljar mcm2 pasl kamera 2...
fatin ada buat post pasal kursus 2..ni ha.klik sini ( )
fatin harap sgt2...kali ni dapat...minat sangat2 ni...kalo dapat kos ni insya'Allah seri iskandar la jawabnye..impian 2 na g seri iskandar..Ya Allah...makbulkanlah doa hambaMu ini ya Allah..hanya padaMu aku bermohon..
ART N DESIGN ni na masuk bukan senang..dea ada temuduga..ni yg lemah ni temuduga...kena lukis ni blh gagah la.kna interview ngn pensyarah dea nanti..ha,,gementar oke gementar...dahla fatin ni cepat gementar..tambah2 ngn org yg blum kenal..
fatin harap sngat fatin dapat temuduga nanti..ni jala harapan fatin..si cantik,si cute,si handsem pon tolong doakan untuk fatin sekali ya... :D

mama tanya fatin da masuk form 6 ni boleh kluar ka..fatin kata boleh..sbb.. time 2 fatin dah hbis exam untuk penggal pertama..buku2 yg dah beli ni pon untuk penggal pertama..so kira blh lah,,apa2 pon..sekarang ni fatin na kena tumpu untuk exam awal bulan 11 nie..
4 subject semuanya
-bahasa melayu-
-sejarah-
-pengajian am-
pengajian perniagaan-

*doakan fatin ya...nah muuahh untuk korang :D hehe