//Simple is better

Bonjour!
Hey ! Welcome To My Paradise!


orang sedang golek2 dekat sni



Welcome to my . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here

Status : Dia , Dia dan Dia


Tagboard
Footprints here!


Love Them



Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: Fatin

berbuka diluar
ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAH HIWABAROKATUH...
Alhamdulillah,,,na dekat seminggu dah kita berpuasa kan?macam mana dengan puasa korang??oke??
Malam ni fatin na story2 sikit mengenai pengalaman first fatin kluar puasa ngn kawan2..Almaklumlah..dulu susah sikit na kluar sbb duduk asrama n xda transport..
sekarang ni lesen..kenderaan ada..senang..setakat na bawa moto 2 blh la..tpi keta...aeshh..tak berani la fatin..takut lagi..tera ronda2 dekat taman fatin ni pon terketar2 tangan pegang stereng..penakut sgt..hahaha =='
oke2 berbalik pada cerita tadi..kelmarin fatin dengan kawan fatin yg senget2 keluar buka posa dekat luar..7 org semuanya..5 lelaki 2 perempuan..kawan fatin lg sorang tak dpt join sbb ada hal yg tak dapat dielakkan..kitaorang naik 2 buah kereta..fatin naik kereta dgn aiman,shah n syazwan..aiman yg drive
lgi 1 kereta elfiq drive..dalam 2 ada diyana dgn ajim.
kitaorang buka puasa dekat KFC Limbong Kapal..
elfiq n yg laen smpai dulu..
aiman bawa kereta mmg kena mngucap panjang..mcm ta syg nyawa ja bwa...bwa 2 mmg ta laju tp agak bahaya la...mula2 dalam kfc 2 mcm xda org ja..pas lma2 sikit ramai..full KFC 2..kitaorang order yg bucket.ada 15 ketul aym..fatin mkn sektul ja..rsa muak plk..best kua ngn dorang nie...hepy ja...tp sedih dayah ta dapat join...my partner dlm kelas 2..huhu
yg si ajim ni asyik buat muka comel ja..geram tgk..comel sgt.aummm..galak2..haha
pas mkn kitaorg g Pusat Dakwah...menunaikan solatt maghrib..then g kdai tpi kTM beli roti dkt mak aiman untuk buat bengkang..then terrrnampak makhluk Allah yg Allah jadikan cukup sifat,,tapi sengaja mengubahnya(mak nyah)
terbeliak mata tgk dorang..bulan posa ni..abgkak...
aiyakkkkk...malu tgk depa tooo =='
oke2..then pas beli roti g Alor Setar Mall..
penat jalan ngn depa ni...dorang shopping kalah perempuan..selalu perempuan dok depan laki dok belakang..ni lelaki dok depan perempuan jalan belakang..terok la awek2 depa ni,,pakwe kaki shopping..follow depa ni pon rsa na tercabut kaki dah,,apa2 pon mmg best la depa ni...depa kawan paling best la...sayang mereka semua niee

-aiman-
-syazwan-
-shah-
-ajim-
-elfiq-
-dayah-
-diyana-