//Simple is better

Bonjour!
Hey ! Welcome To My Paradise!


orang sedang golek2 dekat sni



Welcome to my . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here

Status : Dia , Dia dan Dia


Tagboard
Footprints here!


Love Them



Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: Fatin

bestt you
Assalamualaikum :)


BAHAGIA??
HAPPY??



Alhamdulillah dengan izin Allah :)
terima kasih ya Allah

terima kasih juga awak bodyguard keding sebab terima sy seadanya,,sy taw sy byk kekurangan..tp awk terima sy..ikhlas ke ta ikhlas..ta twu la yg 2 kan..
apa2 pon sy sygkn..syg sgt2..Alhamdulillah lepas kesedihan sy selama ni berbalas...sy nk awk..ckup la awk..sy hrp awk yg terakhir..ckp2
tiap kali jmpa awak kn sy rasa cm na ngs ja..tp sy tahan,,xkn na ngs dpn awk kn.,tiba2 sebak..nthla sb apa..biapon sat ja kita jmpa tp bermakna awk..bermkna sgt2..thnxx awk even awk baru balik dri kelaas pon sgup dtg jmpa sy lagi,,thnxx :)
awk tawu,,kdg2 too kn bila awk mcm tinggi suara kat sy,sy rasa sebak..mcm na ngs...senstif sgt kn sy?na bt mcm na kan..sy ni sensitif..npk ja mcm ganas2..tp
sbnarnya tacink hbis...
:)
saya harap hubungan ni akan kekal smpai ke akhir hayat n diredhai..
amin... :)

1st date=19/4/2012
2nd date=27/4/2012
3rd date=29/4/2012


3kali jumpa da..tp 1 gambar ta tangkap lg...xpa2..ada lgi..huhu

sayasayangawakbodyguardkeding!!
sayangsangatsangat!!!!!






*kalau saya dapat JMTI
tahun depan p la ya :)
lambat pon xpa..asalkan p jga!!
#mukapenuhmengharapni ^__^


Lelaki : "Sudikah kau mengahwini aku?"
Wanita : "Ya, aku sudi"

*secara automatik wanita itu sudah menjadi tunangan org*

Berdosa sekiranya kita sebagai perempuan yang dah bertunang menerima pertunangan org lain . Wlaupun ibu bapa kita tak tahu pun kta dah bertunang :)
:P



♥ , tup2 awek sendiri kena kebas ♥, kesian melepas ♥. So ♥, jadilah couple yang ada class ♥, berdating ikut lunas ♥, bergaul ada batas ♥, jaga maruah dengan tegas ♥, syariah dijaga dengan jelas ♥, tutur kata sentiasa beralas ♥, kalaulah cinta yang dihulur ikhlas ♥, janganlah bimbang ♥, cintamu pasti berbalas ♥. ♥ cinta bukan pada c0uple ♥ cinta bukan pada I ♥ U ♥ cinta tidak terletak pada i miss you ♥ itu semuanya cinta nafsu ♥ cinta suci itu akan terucap saat lafaz ijab qabul dilafazkan ♥ ketika itulah tujuan cinta menjadi kerana Allah ♥ satukanlah cinta kerana Allah ♥ :)