//Simple is better

Bonjour!
Hey ! Welcome To My Paradise!


orang sedang golek2 dekat sni



Welcome to my . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here

Status : Dia , Dia dan Dia


Tagboard
Footprints here!


Love Them



Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: Fatin


Assalamualaikum :)


adeq2..abg2..kakak2 sihat??
err entry kali ni urmmm

xdapa pon juz na luah skit jea..kenapa kita perlu kata kat someone uh bila someone 2 ada klbihan byk dri kita/?da dorang mampu..biala kat dorang..xpyh na bunyi bnyk sgt...tme ko xpa plk yea..tyme ko gedik2 ngn pkwe ko kt fb org xckp ap pon..bila kau bngga kau ada 2..ada ni...ko letak gmbr boyfie ko jd DP xpa..org na boh ko bnyk bnyi lak..eiii ta boleh aku ngn dak ni,,,even hang ta kta kt aku,,tp hang kta kt kwn aku..mcm2 da hang kta kt dea..kmi diam ja..lpas ni delete aku g pa dri frend list hang,,,eii ta heqan la weyh..xda untung dan rugi pon...eiii panas weyhh dengan hang



hang boh dp gmbar pkwe hang xpa??ta mnunjuk la yea,mcm dea sorng ada pkwe
kampung??haha..lupa hang kan budak bandar,,,budak bandar yg kna dok kampung...
huhh

serius bengang gila